Броят на починалите от Ковид-19 в Иран нарасна за денонощие

...
Броят на починалите от Ковид-19 в Иран нарасна за денонощие
Коментари Харесай

212 починали от COVID-19 в Иран за денонощие

Броят на починалите от Ковид-19 в Иран нарасна за денонощие с 212 и надхвърли 15 900 души, заяви днес ръководителката на дирекция " Връзки с обществеността " на иранското здравно министерство Сима Садат Лари, цитирана от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10867
" Броят на новите случаи на коронавирус в страната е 2 434, а общият брой на заразените достигна 293 606 души ", каза говорителката, цитирана от агенция ИСНА. Лари добави, че " през последните 24 часа в Иран от Ковид-19 са починали 212 пациенти, с което общият брой на смъртните случаи достигна 15 912 ".

Най-високият дневен прираст на смъртните случаи е бил регистриран на 21 юли - 229.

По данни на здравното министерство общият брой на излекуваните в страната досега е 255 144 души, като са били направени 2 353 532 теста за коронавирус.

На фона на изостряне на епидемиологичната обстановка иранските власти от 5 юли въведоха изискване за задължително носене на маски на обществени места. В Техеран за една седмица бяха затворени басейните и спортните клубове. На 15 юли иранският президент Хасан Рохани заяви, че страната навлиза във втора вълна на коронавируса, предаде БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10867  В Кюстендилска област за лекуване са настанени 27 души с коронавирусна зараза В Кюстендилска област за лекуване са настанени 27 души с коронавирусна зараза  Правителството на Филипините е предотвратило близо милион и половина заразявания с ковид Правителството на Филипините е предотвратило близо милион и половина заразявания с ковид  Д-р Маджаров: Лекарите от бранша за Коронавирус са на лимита Д-р Маджаров: Лекарите от бранша за Коронавирус са на лимита
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР