Броят на потвърдените нови случаи на зараза с новия коронавирус

...
Броят на потвърдените нови случаи на зараза с новия коронавирус
Коментари Харесай

15 нови случая на зараза с новия коронавирус в Южна Корея

Броят на потвърдените нови случаи на зараза с новия коронавирус в Република Корея се увеличи с 15 души до 11 065 души, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8107
Починал е още един заразен, като общият брой на жертвите в страната възлиза на 263. Изписани са 16 пациенти, а от началото на епидемията излекуваните в страната са 9904.

Южнокорейски медици излекуваха 104-годишна пациентка с COVID-19

По-голямата част от новите случаи на зараза са свързани със заразения мъж, посетил за една нощ пет клуба в Сеул. След тази визита бяха открити досега 142 случая на зараза. Предполага се, че в петте клуба може да е имало над 5,5 хиляди клиенти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8107  Тръмп: Новите случаи на болест в Съединени американски щати с COVID-19 бележат мощен спад Тръмп: Новите случаи на болест в Съединени американски щати с COVID-19 бележат мощен спад  В Съединени американски щати за 24 часа са 820 нови смъртни случая на инфектирани с новия ковид В Съединени американски щати за 24 часа са 820 нови смъртни случая на инфектирани с новия ковид  Заразените с новия ковид в Канада набъбнаха с 1138 за денонощие Заразените с новия ковид в Канада набъбнаха с 1138 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР