Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Словения нарасна с

...
Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Словения нарасна с
Коментари Харесай

Новите случаи на COVID-19 в Словения отново нараснаха

Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Словения нарасна с 6 през последните 24 часа и достигна 1445, предаде агенция СТА, като припомни, че в събота и неделя не бе регистриран нито един нов случай на COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7253
През последното денонощие са тествани 1338 души, а от началото на пандемията 57 474. В момента са хоспитализирани 56 пациенти, информира БТА.

Втори ден в Словения без нови случаи на коронавирус

През последните 24 часа е починал един пациент, с което общият брой на жертвите на COVID-19 достигна 98. От вчера са изписани от болница 3 пациенти с COVID-19, а досега са излекувани общо 244.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7253  Малко е евентуално французите да могат да пътуват в чужбина това лято, разгласи Макрон Малко е евентуално французите да могат да пътуват в чужбина това лято, разгласи Макрон  Вирус за бързи облаги! Вирус за бързи облаги!  Индия приготвя всеобщо репатриране на хиляди свои жители Индия приготвя всеобщо репатриране на хиляди свои жители
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР