Броят на новите случаи на коронавирус в Испания намаля до

...
Броят на новите случаи на коронавирус в Испания намаля до
Коментари Харесай

Броят на новите случаи на коронавирус в Испания намаля до най-ниското си равнище от август

Броят на новите случаи на коронавирус в Испания намаля до най-ниското си равнище от август, предаде Ройтерс, като се позова на властите.

Министерството на здравеопазването съобщи днес за 193 новозаразени на 100 хиляди души.

От понеделник в Испания са потвърдени 9773 случая на коронавирус. Общият брой на регистрираните в страната заразени надхвърли 1,7 милиона. Испания е на осмо място в света по този показател.

Смъртните случаи от КОВИД-19 в страната са се увеличили с 373 и вече са повече от 47 хиляди (47 019). Испания е на девето място в мрачната статистика.

Броят на новозаразените в страната намалява през последните седмици. Министърът на здравеопазването Салвадор Иля обаче призова испанците да си останат у дома по празниците, за да бъде избегната нова вълна на епидемията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16520  Канада утвърди имунизацията на Pfizer Канада утвърди имунизацията на Pfizer  11 000 служители на реда са декларирали предпочитание да се имунизират против COVID-19 11 000 служители на реда са декларирали предпочитание да се имунизират против COVID-19  Дете в Италия преболедувало COVID-19 още в края на ноември предходната година Дете в Италия преболедувало COVID-19 още в края на ноември предходната година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР