Броят на жертвите на Ковид-19 в Испания нарасна с 378

...
Броят на жертвите на Ковид-19 в Испания нарасна с 378
Коментари Харесай

Броят на жертвите на COVID-19 в Испания достигна 22 902

Броят на жертвите на Ковид-19 в Испания нарасна с 378 за последното денонощие и достигна 22 902, съобщиха испански медии, цитирани от Ройтерс и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6279
Вчера бе съобщено за 367 починали - най-ниския брой за 24 часа от един месец.

Общият брой на заразените достигна 223 759, след като за едно денонощие бяха установени 3995 случая на коронавирус.

От началото на епидемията са оздравели 95 708 пациенти.

Испания е една от най-пострадалите от пандемията държави. От средата на март в страната действа режим на извънредно положение, позволяващ на властите да ограничават предвижването на жителите по цялата страна. Този режим беше удължен до 10 май.

От неделя испанските власти решиха да отслабят ограничителните мерки за децата и те вече ще могат да излизат на разходка, отбелязва ТАСС. Според новия регламент децата до 14 години могат да излизат на улицата всеки ден за един час, съпровождани от възрастен, от 09.00 до 21.00 часа местно време и да се разхождат в радиус от 1 км от дома. На децата се разрешава да вземат на улицата своите играчки, но парковете в страната продължават да са затворени. Децата над 14 години ще могат с разрешение на родителите да ходят за покупки.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6279  Здравният министър: Разрешава се износът на аналгин-хинин Здравният министър: Разрешава се износът на аналгин-хинин  Доц. доктор Ангел Кунчев: Възможно е през юни месец вирусът да се ограничи и след това да изчезне Доц. доктор Ангел Кунчев: Възможно е през юни месец вирусът да се ограничи и след това да изчезне  Меркел: Очаквам председателството ни на Европейски Съюз да премине под знака на ковид Меркел: Очаквам председателството ни на Европейски Съюз да премине под знака на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР