Британското правителство съобщи, че министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната

...
Британското правителство съобщи, че министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната
Коментари Харесай

Още един британски министър е заразен с коронавирус?

Британското правителство съобщи, че министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната стратегия Алок Шарма се е изолирал, след като вчера е проявил симптоми на коронавирус в камарата на общините, а това подхрани критиките срещу края на дистанционната работа на законодателите, предаде БТА, цитирайки АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8893
Докато представяше пред депутатите законопроект за управлението на предприятията и несъстоятелността, министърът изглеждаше посърнал и попиваше потта си с кърпичка. Според неговия говорител, съгласно препоръките на правителството, Шарма си е направил тест и и се е прибрал у дома, за да се изолира.

Заразеният с COVID-19 Борис Джонсън бил пълен с енергия на виртуално заседание на правителството

В края на март консервативният министър-председател Борис Джонсън и министърът на здравеопазването Мат Ханкок дадоха положителни проби за COVID-19. Състоянието на премиера наложи той да постъпи в болница, където прекара няколко денононощия в интензивно отделение.

Подозрението, че има нов случай на заразен, се появи в деня след остро оспорваното решение за преустановяване на дистанционното гласуване на депутатите, въведено в края на април срещу разпространението на коронавируса. " Това е просто ужасно. Правителството прекрати работата от вкъщи за депутатите и поиска от нас да се върнем в сграда, където социалната дистанция е невъзможна ", написа вчера в Туитър депутатката от Лейбъристката партия Лиса Нанди. Според говорител, Камарата на общините е обект на " допълнително почистване ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8893  Съединени американски щати подариха още 150 респиратора на Русия Съединени американски щати подариха още 150 респиратора на Русия  Пандемията от ковид във Финландия затихва Пандемията от ковид във Финландия затихва  Рекорд в Иран! Броят на инфектираните с ковид е 3574 души за 24 часа Рекорд в Иран! Броят на инфектираните с ковид е 3574 души за 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР