Британският премиер Борис Джонсън назначи Надим Захауи за министър, отговарящ

...
Британският премиер Борис Джонсън назначи Надим Захауи за министър, отговарящ
Коментари Харесай

Борис Джонсън назначи министър за програмата за ваксинация срещу COVID-19

Британският премиер Борис Джонсън назначи Надим Захауи за министър, отговарящ за програмата за ваксиниране срещу КОВИД-19, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Захауи, който в момента е младши министър за бизнеса, ще отговаря пред министъра на здравеопазването Мат Ханкок. На новата си позиция той първоначално ще се занимава основно с разпространението на ваксината, макар че ще запази и някои задължения, свързани с бизнеса.

Според изявление на кабинета на премиера новият пост е временен и ще съществува поне до идното лято. Това ще бъде най-мащабната програма за ваксиниране от десетилетия, се отбелязва в изявлението.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15894  Две отделения в регионалната болница МБАЛ Две отделения в регионалната болница МБАЛ " Св.Пантелеймон " в Ямбол не одобряват пациенти  Проф. Здравка Валерианова: При рак на белия дроб коронавирусът протича по-тежко Проф. Здравка Валерианова: При рак на белия дроб коронавирусът протича по-тежко  Разпространението на ковид се форсира в Южна Корея Разпространението на ковид се форсира в Южна Корея
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР