Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Затварят кръчмите и ресторантите в голяма част от Северна Англия

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е ще нареди затварянето на кръчмите и ресторантите в голяма част от Северна Англия от понеделник като мярка за справянето с расзпространението на коронавируса, съобщава вестник " Сън ", предава БНР.

Според изданието новите ограничения ще обхванат и градове като Манчестър и Ливърпул. Вестникът посочва, че училищата, офисите и магазините ще останат отворени.

Вестник " Файненшъл таймс " от своя страна пише, че финансовото министерство в Лондон приключва работа въху нов пакет в подкрепа на туризма.

Италия ще направи задължителни тестовете за коронавирус за хората, пътуващи от Великобритания, Нидерландия, Белгия и Чехия, съобщи здравният министър Роберто Сперанца.

" Инфекциите се увеличават в цяла Европа, в Италия също ", написа той във Фейсбук.

Междувременно в Тунис властите обявиха, че въвеждат полицейски час в столицата за две седмици като мярка срещу разпространението на коронавируса. От изявление по държавната телевизия стана ясно, че през седмицата ограниченията ще действат от 9 часа вечерта до 5 сутринта местно време и влизат в сила от днес. Ще има прекъсване в петък заради молитвите в джамиите, а през уикендите вечерният час ще бъде в сила от по-рано - 7 вечерта.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12969  Тръмп към този момент работи в Овалния кабинет Тръмп към този момент работи в Овалния кабинет  България с нов антирекорд: 437 инфектирани с COVID-19 за 24 часа България с нов антирекорд: 437 инфектирани с COVID-19 за 24 часа  Над 14 хиляди нови случая на болест с COVID-19 във Англия за денонощие Над 14 хиляди нови случая на болест с COVID-19 във Англия за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР