Британец беше осъден на 6 месеца затвор, след като се

...
Британец беше осъден на 6 месеца затвор, след като се
Коментари Харесай

Осъдиха на 6 месеца затвор британец, който се изкашлял върху полицай

Британец беше осъден на 6 месеца затвор, след като се изкашля върху полицай, твърдейки, че е заразен с новия коронавирус, предадоха Франс прес и БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3686
" Смятаме, че това е първата произнесена в Лондон присъда по свързан с коронавируса инцидент, в който е замесен полицейски служител ", каза столичната полиция в изявление.

Във вторник полицай поискал от 55-годишния Адам Луис да го претърси, след като бил минувач му казал, че видял Луис да се опитва да отваря коли в западния лондонски квартал Уестминстър.

Мъж казал на полицаи, че е заразен с коронавирус и се изкашлял срещу тях

Тогава Луис извикал на полицая: " Имам Ковид! Сега ще ти се изкашлям в лицето и ще го пипнеш и ти! " След това той нарочно се изкашлял върху полицая, а освен това се опитал да го наплюе и да го ухапе, се казва още в полицейското изявление.

Той е бил задържан за опит за нанасяне на тежка телесна повреда, след което съд в Лондон го осъди на 6 месеца затвор за нападение над служител на силите на реда.

" Въпреки че този тип нападения за щастие е рядък, това беше ужасяващ инцидент и ние твърдо ще реагираме на такова недопустимо поведение ", заяви главен полицейски комисар Хелън Харпър, която отговаря за Западен Лондон. Тя добави, че произнесената от съда присъда изпраща силно послание, че такива нападения няма да се толерират.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3686  Германските Военновъздушни сили транспортират тежко заболели от COVID-19 италианци за лекуване във Федерална Република Германия Германските Военновъздушни сили транспортират тежко заболели от COVID-19 италианци за лекуване във Федерална Република Германия  Гръцката православна черква ще означи великденските празници на закрити врата поради ковид Гръцката православна черква ще означи великденските празници на закрити врата поради ковид  Съединени американски щати изтеглят част от екипажа на нуклеарния самолетоносач Съединени американски щати изтеглят част от екипажа на нуклеарния самолетоносач " Теодор Рузвелт " поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР