Бразилия регистрира 46 696 нови случая на заразяване с коронавирус

...
Бразилия регистрира 46 696 нови случая на заразяване с коронавирус
Коментари Харесай

Бразилия отчете близо 47 хиляди нови случая на коронавирус

Бразилия регистрира 46 696 нови случая на заразяване с коронавирус през последното денонощие, предаде ТАСС, като се позова на бразилското здравно министерство.

Общият брой на заразените с коронавирус в Бразилия е вече 7 365 517.
През последните 24 часа в южноамериканската страна са регистрирани 961 нови смъртни случая, свързани с коронавируса. Общият брой на починалите от вируса в Бразилия е вече 189 220 души.

Оздравели са 6 405 356 души (87 процента от заразените), като 770 941 пациенти остават под лекарско наблюдение, уточни БТА.

Първият случай на заразяване в Бразилия бе регистриран на 26 февруари.

Бразилия е на трето място в света по брой на заразените с коронавирус. Пред нея се нареждат единствено Съединените щати и Индия.
Южноамериканската страна е на второ място в света по брой на смъртните случаи от вируса. На първо място по смъртност от коронавируса са Съединените щати.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17308  Макрон излиза от изолираност Макрон излиза от изолираност  Нова разновидност на ковид се популяризира в Нигерия Нова разновидност на ковид се популяризира в Нигерия  Мицотакис: Нека имунизацията да постави началото на по-добър живот за всички нас Мицотакис: Нека имунизацията да постави началото на по-добър живот за всички нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР