Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Венцислав Мутафчийски: Премиерът слуша мен, аз него невинаги!

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г слуша мен, аз него невинаги, това каза генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 е председател на Националния оперативен щаб по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7652
" На 55 години съм и мен ме е страх от коронавируса. Досега съм тестван 7 или 8 пъти. По-добре се чувствам като лекар, а не като военен, но се гордея с всичко това. Мъчно ми е, че децата страдат от ограниченията. От нас зависи кога ще свърши всичко това. Коронавирусът е едно ново предизвикателство към света ", посочи още събеседникът на медията.

" Завиждам на колегите, които говорят така все едно им е ясно всичко. Не искаме да се разделим със света на удобствата, аз също не искам. Но все още не може да се намери точната формула. Затова изповядваме метода на опита и грешката. До 2 седмици ще има окончателно решение за отварянето на детските градини. Засега според мен това е опасно действие, нека изчакаме да видим до какво ще доведе разхлабването на мерките ", посочи още той.

" В момента заразяването става под формата на клъстери или фамилно заразяване. По 100 заразени на ден в продължение на три поредни дни - ако това се случи, ще има ново затягане на мерките. Имаме огромен ръст на болните, които са в интензивните отделения ", допълни Мутафчийски.

" Границите никога не са били затваряни за български граждани. Не бях съгласен заведенията да се отворят изцяло и премиерът се съгласи. И двамата с него сме мъже със силни характери. Невинаги се съгласявам с премиера, а понякога и той слуша мен. Трябва да се научим да живеем с коронавируса. Децата зададоха най-смислените въпроси досега, прегръщам ги! ", посочи още военният лекар.

Премиерът Борисов посети ВМА, планира посещение до Италия

Генерал-майор Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 отговаряше въпроси, зададени му от български деца, по време на предаването " 120 минути ".

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7652  Жители на ромския квартал на Ямбол: Не се опасяваме от корона, а от Бог Жители на ромския квартал на Ямбол: Не се опасяваме от корона, а от Бог  Кирил Ананиев: Още не сме достигнали пика на COVID-19, ограниченията остават Кирил Ананиев: Още не сме достигнали пика на COVID-19, ограниченията остават  Лекар разкри защищава ли от COVID-19 медикамент за хепатит Лекар разкри защищава ли от COVID-19 медикамент за хепатит
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР