Битката с коронавируса за 15-годишната Теган продължава точно 15 часа.

...
Битката с коронавируса за 15-годишната Теган продължава точно 15 часа.
Коментари Харесай

15-годишна почина от COVID-19, след като лекарите ѝ заявили, че вирусът не засяга деца

Битката с коронавируса за 15-годишната Теган продължава точно 15 часа. Момичето, родено в щата Тексас, е започнало да повръща и да се чувства отпаднало, но не проявявало други характерни симптоми за COVID-19, въпреки че тестът ѝ излиза положителен.

Родителите ѝ споделят в интервю за американския канал NBC, че медицинският персонал на болницата, в която била приета дъщеря им, им казали да не се притесняват, защото " коронавирусът не инфектира деца " и че Теган ще се оправи " за по-малко от 24 часа ".

Момичето не проявява някой от общоприетите симптоми като кашлица или температура, но здравословното ѝ състояние се влошава изключително бързо. Така, въпреки тежкото състояние и положителния тест за COVID-19, лекарите преценяват да не я хоспитализират.

Часове по-късно момичето вече е със затруднено дишане и родителите ѝ викат линейка, но напразво. Малко по-късно детето издъхва.

A post shared by (@laaalaaa421) on Nov 3, 2020 at 5:22am PST
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14737  Ливан също вкарва национална карантина Ливан също вкарва национална карантина  УНСС удължава онлайн образованието УНСС удължава онлайн образованието  Какво не трябва да ядем и пием, в случай че сме с COVID-19? Какво не трябва да ядем и пием, в случай че сме с COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР