Бивш луксозен курорт на Малдивските острови се е превърнал в

...
Бивш луксозен курорт на Малдивските острови се е превърнал в
Коментари Харесай

Бивш луксозен малдивски курорт стана карантина

Бивш луксозен курорт на Малдивските острови се е превърнал в карантина, написа Бизнес инсайдър.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2822
Правителството на страната, намираща се в Индийския океан, е решило да изолира заразените с коронавирус хора на остров Виливару. Мястото е било популярно сред много европейци, американци и австралийци през 80-те и 90-те години на миналия век, но след това западнало и опустяло.

Около 50 души в десетдневен срок са преустроили изоставен хотел. " Тридесетте стаи в обновената сграда са с климатик, модерни телевизори и непрекъсната връзка с интернет. На изолираните хора им се предлага богато разнообразие от храни и напитки, доставяни в стаите, а медицинските прегледи са безплатни за пациентите. Властите обаче като предпазна мярка са забринили всикии свиждания ", допълни медията.

Обявиха информация за здравето на британската кралица

" Ние разполагаме с над 2200 легла, които може да предоставим за изолиране на хора, които са заразени с корона вирус ", това е казал малдивският министър на туризма Али Уахид.

Общият брой на заразените в островната държава е бил 13 души. Малдивските власти не са наредили затварянето на всички хотели. За хората, които пристигнали от Испания, Италия, Иран и Китай, е била въведена задължителна двуседмична карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2822  Строителни компании в Бургас са оповестили 70 свободни работни места Строителни компании в Бургас са оповестили 70 свободни работни места  Датските служители бяха помолени да си вземат отпуск по време на карантината Датските служители бяха помолени да си вземат отпуск по време на карантината  Обявиха информация за здравето на английската кралица Обявиха информация за здравето на английската кралица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР