Белият дом препоръчва всички обитатели на старчески домове в САЩ

...
Белият дом препоръчва всички обитатели на старчески домове в САЩ
Коментари Харесай

Майк Пенс с препоръка към всички обитатели на старчески домове в САЩ и персонала в тях

Белият дом препоръчва всички обитатели на старчески домове в САЩ и персоналът в тях да бъдат изследвани за коронавирус през следващите две седмици, предаде БТА, позовавайки се на АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7747
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс  Майк Пенс Майкъл Ричард " Майк " Пенс е настоящият вицепрезидент на САЩ и, който е начело на работната група за коронавируса в Белия дом, каза днес на губернатори по време на видеоконференция, че федералното правителство силно препоръчва да бъдат направени такива тестове.

Сътрудник на американския вицепрезидент Пенс е дал положителна проба за COVID-19

Д-р Дебора Бъркс - координатор на работната група, каза на губернаторите да се съсредоточат през следващите две седмици върху изследване на всички настанени в старчески домове, които са един милион души. Д-р Бъркс обяви, че Белият дом ще помогне на щатите, които се нуждаят от това.

Старческите домове и възрастните хора досега се очертават като особено уязвими на вируса, отбелязва АП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7747  Броят на потвърените случаи на болест с ковид в Турция набъбна за денонощие с 1114 души Броят на потвърените случаи на болест с ковид в Турция набъбна за денонощие с 1114 души  263 смъртни случая от COVID-19 за последните 24 часа във Франция 263 смъртни случая от COVID-19 за последните 24 часа във Франция  Борис Джонсън показа пред Народното събрание проекта за излизане от изолираност Борис Джонсън показа пред Народното събрание проекта за излизане от изолираност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР