Белгия се присъедини към Нидерландия, като забрани от днес в

...
Белгия се присъедини към Нидерландия, като забрани от днес в
Коментари Харесай

Белгия забрани полетите от Великобритания заради новия щам на коронавируса

Белгия се присъедини към Нидерландия, като забрани от днес в полунощ полетите от Великобритания, в опит да ограничи разпространението на новия щам на коронавируса, появил се в Южна Англия, предаде Асошиейтед прес.

Тя освен това преустанови железопътните връзки с острова.

" Има много въпроси относно тази мутация и дали тя не е вече на континента ", каза белгийският премиер Александер де Кро. Той уточни, че транспортните ограничения ще останат в сила най-малко 24 часа, и изрази надежда, че до вторник ще има повече яснота.

По-рано Нидерландия забрани полетите от Обединеното кралство до края на годината, след като британският премиер Борис Джонсън съобщи за нов вариант на вируса, който е с до 70 на сто по-заразен, припомня АП.

Германия " обмисля сериозно " да спре полетите от Обединеното кралство и Република Южна Африка във връзка с новия щам на коронавируса, предаде Франс прес, като се позова на източник от здравното министерство в Берлин.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17045  Двама от трима гърци ще се имунизират против COVID-19 Двама от трима гърци ще се имунизират против COVID-19  Болсонаро се разгласи срещу бързането за доставка на ваксини против COVID-19 Болсонаро се разгласи срещу бързането за доставка на ваксини против COVID-19  Близо 29 хиляди са инфектираните с COVID-19 в Русия за денонощие Близо 29 хиляди са инфектираните с COVID-19 в Русия за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР