Белгия обяви днес нов рекорд от 15 432 нови заразени

...
Белгия обяви днес нов рекорд от 15 432 нови заразени
Коментари Харесай

Белгия обяви нов рекорд на новозаразени за денонощие

Белгия обяви днес нов рекорд от 15 432 нови заразени с коронавирус за едно денонощие, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Според съобщение на Националния институт за обществено здраве, цитирано от агенция Белга, тези случаи са регистрирани във вторник, 20 октомври.

В отговор на драстичното нарастване на броя на случаите властите в Брюксел затегнаха допълнително днес ограничителните мерки. След като кафенетата, баровете и ресторантите вече са затворени от понеделник в столичния регион, маските стават задължителни, а вечерният полицейски час ще започва в 22 ч. вместо в полунощ; затварят се басейните, спортните клубове и фитнесите, както и театрите, кината и музеите; служителите, които имат възможност, трябва да работят от къщи; на 31 октомври, Вси светии, не е позволено на децата да обикалят от къща на къща.

В момента Белгия е сред най-тежко засегнатите от пандемията държави в Европа. Европейският център за превенция и контрол върху заболяванията съобщи днес, че през последните 14 дни в Белгия са регистрирани около 1115 нови заразени на 100 хиляди жители. За сравнение в Германия този показател е 118.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13760  Отмениха карантината на Ананиев Отмениха карантината на Ананиев  Рекорден брой на инфектираните с новия ковид в Австрия Рекорден брой на инфектираните с новия ковид в Австрия  България се причисли към Международния марш против Коронавирус ограниченията България се причисли към Международния марш против Коронавирус ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР