Белгийското правителство обяви нови ограничения за социалния живот и събиранията

...
Белгийското правителство обяви нови ограничения за социалния живот и събиранията
Коментари Харесай

Белгия въведе по-строги ограничения за социалния живот, събиранията и заведенията

Белгийското правителство обяви нови ограничения за социалния живот и събиранията от петък заради коронавируса, като кафенетата и баровете ще затварят в 23 ч., предаде Франс прес.

От осем дни това работно време на заведенията е въведено в Брюксел, а от петък тази мярка вече ще важи за цялата страна за срок от един месец.

Освен това всеки човек ще може да се среща без маска с максимум трима души извън членове на домакинството си. Досега този разрешен брой беше петима души.

Белгия е с население 11,5 милиона души. Към днешна дата тя е регистрирала 132 203 заразени с новия коронавирус, в това число 10 078 починали.

От 20 септември в страната има над 30 000 положителни проби на тестове за коронавирус, цитира БТА.

Ресторантите остават с обичайното си работно време, но на една маса може да сядат до четирима души, извън членове на домакинството, както на открито, така и на закрито.

Същото важи за посрещането та гости у дома - не повече от четирима души.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12916  Заради COVID-19: Дигитална регистрационна система за заведенията във Виена Заради COVID-19: Дигитална регистрационна система за заведенията във Виена  Строги ограничения против COVID-19 в Букурещ от на следващия ден Строги ограничения против COVID-19 в Букурещ от на следващия ден  225 нови случая на ковид в Северна Македония 225 нови случая на ковид в Северна Македония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР