Беларуският президент Александър Лукашенко е разкрил какво е предпазвало от

...
Беларуският президент Александър Лукашенко е разкрил какво е предпазвало от
Коментари Харесай

Президентът на Беларус каза какво предпазва от COVID-19

Беларуският президент Александър Лукашенко е разкрил какво е предпазвало от COVID-19, предаде Скайнюз.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3158
Държавният глава на бившата съветска република с около 9-милионно население в събота е взел участие в хокеен мач в западния град Гродно. Малко след като е поиграл, Лукашенко е дал кратко интервю пред местна телевизия.

" Нищо не може да ме спре да спортувам. Тук няма никакви вируси. Ти да си видяла да някакви летящи бацили? Ледената арена е естествен хладилник и убива всички микроби ", е заявил лидерът на източноевропейската страна пред журналистката.

Лукашенко е посочил няколко предпазни средства. " Пийте по 50 милилитра водка на ден, но не преди и по време на работа, ходете на сауна, закусвайте добре и се разхождайте на чист на въздух. Всичко това предпазва хората от заразата ", е казал той.

" По данни на властите в Минск в Беларус са били регистрирани 94 случая на коронавирус. Въпреки това, общественият живот в страната ври и кипи. Няма и забрана за провеждане на спортни събития на открито и в закрити пространства ", посочи британската информационна агенция.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3158  COVID-19 съживи остаряла традиция в Турция - извършване на покупки с кошница през прозореца COVID-19 съживи остаряла традиция в Турция - извършване на покупки с кошница през прозореца  Повече от 95 000 лева събра от дарения видинската болница Повече от 95 000 лева събра от дарения видинската болница " Св. Петка "  Заради пандемията руснаците се запасяват с... презервативи и елда Заради пандемията руснаците се запасяват с... презервативи и елда
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР