Ателието Brabus превърна луксозния Mercedes-Maybach GLS 600 в суперавтомобил с

...
Ателието Brabus превърна луксозния Mercedes-Maybach GLS 600 в суперавтомобил с
Коментари Харесай

800 коня за Mercedes-Maybach GLS

Ателието Brabus превърна луксозния Mercedes-Maybach GLS 600 в суперавтомобил с мощност 800 конски сили, който може да ускори до 100 км/ч за 4.5 секунди. Кросоувърът беше представен с нов изпускателен колектор с контролирани клапи и ниско обратно налягане, 24-цолови джанти и интериор Brabus Masterpiece, гарниран с фина кожа и декоративни вложки от видими въглеродни влакна.

Мощността на Mercedes-Maybach GLS 600 е увеличена според рецептата на компаниятаза Brabus 800 GT 4. За целта стандартният битурбо осмак с обем 4.0 литра е оборудван с пакет PowerXtra B40S-800 (големи турбокомпресори и по-високо налягане) и следователно мощността от 558 конски сили и въртящ момент 730 Нм достигат съответно 800 к.с. и 950 Нм. След модификациите автомобилът ускорява до 100 км/ч за 4.5 секунди и достига максимална скорост от 300 километра в час вместо 250 за стандартния GLS 600.
`800

Външно кросоувърът се различава лесно по новата предна броня, украсена с въглеродни влакна, както и с функционален заден дифузьор. Новият блок за управление на въздушното окачване намалява клиренса на колата с 25 милиметра и е съобразен с 24-цоловите ковани джанти Brabus Monoblock M Platinum Edition и с фирмените спирачки. Салонът е направен така, че да отговаря на лукса на Maybach. Той е ръчно ушит в Brabus Masterpiece от мека кожа Leonis Orange със шевове Double Cube на седалките и видими инкрустации. Алуминиеви педали и тъмни хромирани акценти допълват интериорната картина.

В останалата част това е стандартен Mercedes-Maybach GLS 600, което означава, че всички седалки тук са оборудвани с електрически настройки, отопление, вентилация и масаж. Задните пътници имат собствен климатик с отделен контрол на температурата и контрол на качеството на въздуха, както и два електрически нагревателя в краката. Стандартното оборудване на Maybach-а включва и аудио система Burmester с 24-канален усилвател и 27 високоговорителя.
`800

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР