Англия обяви нови изключения от карантината за особено значими пътуващи

...
Англия обяви нови изключения от карантината за особено значими пътуващи
Коментари Харесай

Англия обяви изключения от карантината за особено значими пътуващи бизнесмени

Англия обяви нови изключения от карантината за " особено значими " пътуващи бизнесмени, представители на сценичните изкуства, журналисти и някои други групи, което означава, че те могат да не се изолират след пристигане на английска територия, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

" От 4.00 ч. по Гринуич (6.00 ч. българско време) в събота, на 5 декември на особено значимите пътуващи бизнесмени повече няма да се налага да се самоизолират, ако се връщат в Англия от страна, изключена от списъка от държави, с които са установени транспортни коридори. Това ще позволи повече пътувания и подкрепа за икономиката и заетостта ", написа днес в Туитър британският министър на транспорта Грант Шапс.

Той каза, че въпросните бизнесмени трябва да отговарят на определени условия.



" Някои дейци на изкуството, членове на телевизионни снимачни екипи, журналисти и елитни спортисти, с които неотдавна са били сключени договори, също ще ползват изключенията, ако отговарят на определени критерии ", добави министърът и обеща, че правилата скоро ще бъдат публикувани на сайта за правителствена информация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16190  Важно уточение за направлението за PCR тест дадоха от Министерство на здравеопазването Важно уточение за направлението за PCR тест дадоха от Министерство на здравеопазването  Близо 1000 жертви на COVID-19 в Италия Близо 1000 жертви на COVID-19 в Италия  Адв. Мария Петрова: Сигурността на имунизациите не би трябвало да я подлагаме на подозрение Адв. Мария Петрова: Сигурността на имунизациите не би трябвало да я подлагаме на подозрение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР