Американският сенатор Пат Туми заяви, че според него президентът на

...
Американският сенатор Пат Туми заяви, че според него президентът на
Коментари Харесай

Тръмп извършил нарушения, които са основание за импийчмънт?

Американският сенатор Пат Туми заяви, че според него президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е извършил нарушения, които са основание за импийчмънт, предаде БТА, позовавйки се на Асошиейтед прес.

След щурма на Капитолия от поддръжници на президента републиканецът Туми, представляващ щата Пенсилвания в горната камара на американския Конгрес, заяви, че според него Тръмп е извършил нарушения, които са основание за импийчмънт. Той обаче не каза дали би гласувал за отстраняването му от поста, ако Камарата на представителите гласува за започване на процедурата и процедурата стигне до Сената.

" Едно от нещата, които ме притесняват, честно казано, е дали Камарата ще политизира напълно нещо ", заяви Туми пред Фокс нюз. " Мисля, че президентът е извършил нарушения, които са основание за импийчмънт, но не знам какво ще стигне до Сената, ако изобщо нещо стигне ", добави той.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 89  Вижте видео от стрелбата в Капитолия, при която бе убита жена Вижте видео от стрелбата в Капитолия, при която бе убита жена  Арестуваха мъжа, седял в председателската катедра в Капитолия Арестуваха мъжа, седял в председателската катедра в Капитолия  Тръмп ли е причина за напрежението в Съединени американски щати? Тръмп ли е причина за напрежението в Съединени американски щати?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР