Американското правителство планира да прекрати подробните медицински проверки на някои

...
Американското правителство планира да прекрати подробните медицински проверки на някои
Коментари Харесай

САЩ планират да облекчат мерките за част от пристигащите от чужбина

Американското правителство планира да прекрати подробните медицински проверки на някои от чуждестранните граждани, които влизат в страната. Планира се и да бъде отменено изискването тези пътници да пристигат през 15 определени летища. Това съобщават представители от авиацията, цитирани от Ройтерс, предаде БНР.

Същото се казва и в документ, получен от агенцията и според информацията промените могат да влязат в сила още идния понеделник.

Подробните медицински прегледи бяха въведени през февруари за хората, които идват от Китай, Великобритания, Бразилия, Иран и Шенгенското пространство на Европейския съюз.

В документа се казва, че Центровете за контрол на заболяванията променят стратегията си и се съсредоточават върху други мерки, свързани с общественото здраве.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12082  Над 900 000 станаха жертвите на ковид в света Над 900 000 станаха жертвите на ковид в света  122 новозаразени с COVID-19 и 177 излекувани за последното денонощие 122 новозаразени с COVID-19 и 177 излекувани за последното денонощие  Министерство на външните работи: Германия отстрани условието за наложителен PCR тест за идващите от област Добрич Министерство на външните работи: Германия отстрани условието за наложителен PCR тест за идващите от област Добрич
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР