Американският Център за контрол и превенция на болестите заяви, че

...
Американският Център за контрол и превенция на болестите заяви, че
Коментари Харесай

САЩ регистрираха над 67 000 нови случая на коронавирус

Американският Център за контрол и превенция на болестите заяви, че в САЩ са регистрирани 67 574 нови случая на коронавирус за последното денонощие, с което общият брой на заразяванията е достигнал 3 698 161, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10581
По данни на центъра смъртните случаи са се увеличили с 877 и вече са 139 659, предаде БТА.

Близо 140 хиляди станаха жертвите на коронавируса в САЩ

Кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети каза, че градът твърде бързо е премахнал ограниченията заради коронавируса. Той предупреди, че Лос Анджелис е " на прага " на въвеждането на нови, широкообхватни карантинни мерки.

Окръг Лос Анджелис продължава да отчита най-голямото увеличение на случаите на коронавирус в щата Калифорния, който в събота регистрира своя четвърти най-висок ежедневен брой нови заразявания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10581  Три смъртни случая от ковид в Италия Три смъртни случая от ковид в Италия  Флорида записва през днешния ден над 10 000 нови случая на COVID-19 Флорида записва през днешния ден над 10 000 нови случая на COVID-19  В Хонконг обстановката е сериозна В Хонконг обстановката е сериозна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР