Американските щати Джорджия, Оклахома и Аляска започнаха да разхлабват ограничителните

...
Американските щати Джорджия, Оклахома и Аляска започнаха да разхлабват ограничителните
Коментари Харесай

Някои американски щати започнаха да разхлабват ограничителните мерки за коронавируса

Американските щати Джорджия, Оклахома и Аляска започнаха да разхлабват ограничителните мерки, които бяха въвели срещу разпространението на новия коронавирус, предадоха БТА и Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6294
Губернаторите републиканци на Джорджия и Оклахома разрешиха на козметичните салони, спа центровете и бръснарниците да отворят, а Аляска разреши на ресторантите и магазините да възобновят работа, макар и с някои ограничения. Някои общини в Аляска решиха да запазят по-строгите мерки.

В щата Мичиган губернаторката от Демократическата партия Гречен Уитмър удължи карантината до 15 май, като същевременно разреши на някои търговски обекти отново да отворят, а на жителите на щата - да възобновят някои дейности на открито като голф и каране на моторни лодки.

Белият дом съобщи, че се наблюдава понижение в броя на новите заразени от новия коронавирус в 46 от 50-те американски щата, предаде ТАСС.

" 16 щата обявиха планове за отмяна на ограничения, а останалите 34 щата заявиха, че такива планове се проучват. В 46 щата броят на новите заразени с Ковид-19 намалява ", каза за Фокс нюз прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6294  Жертвите на COVID-19 във Англия към този момент са над 20 000 Жертвите на COVID-19 във Англия към този момент са над 20 000  Деница Сачева: Работодателите също ще платят цената на рецесията, освен служащите Деница Сачева: Работодателите също ще платят цената на рецесията, освен служащите  Немски вирусолог предизвести за заплаха от втора вълна на ковид през зимата Немски вирусолог предизвести за заплаха от втора вълна на ковид през зимата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР