Американската полиция публикува ужасяващо видео от кражба, след която разбойникът

...
Американската полиция публикува ужасяващо видео от кражба, след която разбойникът
Коментари Харесай

Безсмислена жестокост: Изверг ограби магазин и запали случайна минувачка

Американската полиция публикува ужасяващо видео от кражба, след която разбойникът запали жив случайен минувач. Робърт Томпсън влязъл в магазина на Линда Камори в четвъртък и когато тя му обърна гръб, извади пистолет и го насочи към нея. После отвори касата и открадна от нея 700-800 долара.

Но това не беше достатъчно за чудовището, той отворил вратата и започнал да говори с минаваща жена. След кратък разговор жената вкарал жената в магазина, съборил я зад щанда и я вързал задно с магазинерката Линда. После изля бензин и подпали жената, която накара да влезе в магазина.
Каза ми да мълча и, че всичко ще е наред. Очите ми бяха покрити и аз не знаех какво прави и се молех Бог да ме спаси. Жената, завлченаот разбойника в магазина, се нарича Дела Вита-Денисери.

Тя успяла да свали горящото си яке и блузата и да потуши пламъците, които стигнаха до косата й. Нещастната жена получи изгаряния по главата, лицето и шията и се озовава в болница в Далас.

Чудовището скоро бе арестувано и обвинено в тежка атака със смъртоносно оръжие и разбойничество. Ако иска да бъде на свобода, ще трябва да плати гаранция от четири милиона долара.

Продавачката остава невредима.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР