Американският президент Доналд Тръмп заяви, че за края на брифингите

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че за края на брифингите
Коментари Харесай

Тръмп защити красивата говорителка на Белия дом от фалшивите новини

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че за края на брифингите в Белия дом са отговорни " медиите за фалшиви новини ".

Всекидневната пресконференция на говорителя на Белия дом, излъчвана по телевизиите директно от прочутата зала " Уест уинг ", е традиция от десетилетия.

В началото на мандата на Тръмп пресконференциите не се провеждаха всеки ден, но бяха чести. От няколко месеца обаче те се превърнаха по-скоро в изключение, отколкото в правило. Последната се състоя на 18 декември.

„ Причината, поради която Сара Сандърс не излиза много на „ подиума “ е, че пресата я отразява толкова грубо и неточно, особено някои представители на пресата. Затова ѝ казах да не си прави труда, думите излизат така или иначе. Повечето никога няма да ни отразят честно, оттам и термина „ фалшиви новини “.



Сара Сандърс е говорителката на Белия дом. Тя попадна в центъра на новините през ноември, когато репортер на Си Ен Ен се държа грубо с нея по време на пресконференция в Белия дом, а президентът Доналд Тръмп я защити.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР