Американската компания Джонсън и Джонсън е спряла последния етап от

...
Американската компания Джонсън и Джонсън е спряла последния етап от
Коментари Харесай

Необяснимо заболяване спря тестове на ваксина срещу COVID-19

Американската компания " Джонсън и Джонсън " е спряла последния етап от тестовете на разработваната от нея ваксина срещу COVID-19, предаде Би Би Си.

" Ние преустановяваме даването на препарата за предпазване от коронавирусната инфекция на пациентите. Причината за нашето решение е необяснимо заболяване на един от участниците в експеримента ", се е посочвало в съобщение на фирмата.

От корпорацията са допълнили, че лекари са започнали да правят медицински изследвания на пациента. " Данните за неговото здравословно състояние ще бъдат разпространени по-късно ", е пишело още в пресрелийза на компанията.

По-рано " Джонсън и Джонсън " е обявила началото на третата фаза на изследванията. В опитите са били включени около 60 000 доброволци от САЩ, Аржентина, Бразилия, Колумбия, Мексико, Перу, Чили и Република Южна Африка.

От компанията са изразили надежда, че първите дози от ваксината да бъдат пуснати до края на тази година.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13168  Проф. Аргирова: В целия свят циркулира мутант на COVID-19 Проф. Аргирова: В целия свят циркулира мутант на COVID-19  Медици от Медици от " Спешна помощ " в Хасково са с COVID-19  Зам.-здравният министър с коментар за случаите на COVID-19 и имунизациите Зам.-здравният министър с коментар за случаите на COVID-19 и имунизациите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР