Американка, която беше заснета преди три години, докато се къпеше

...
Американка, която беше заснета преди три години, докато се къпеше
Коментари Харесай

Тя се наслади на душ в известен хотел: Американка, шокирана, когато нейно голо ВИДЕО се появи в порно сайт, иска 100 милиона обезщетение

Американка, която беше заснета преди три години, докато се къпеше в хотел, собственост на веригата Хилтън в Олбъни, обвини хотелската верига в небрежност и претендира за обезщетение на стойност 100 милиона долара. Тайно записаното видео е качено на порнографски сайтове, а момичето казва, че е имала " тежки и трайни психични наранявания ". Както се посочва в делото, жената пренощувала в хотел " Hempton In and Suites " през юли 2015 г., когато е заснета със скрита камера.

Научих за това едва през септември миналата година, когато получиламейл, в който, между другото, пишело: " Това си ти, нали? "
Съобщението съдържало линк към порнографски сайт, на който е публикуван видеоклипът. Жената получила няколко заплашителни имейла от неизвестния адрес, авторът на който се подписал като " перверзник ".

След това същите кадри се появили на други порно сайтове. Нейните колеги, приятели и бивши училищни приятели също са получили лентата от фалшив профил и с нейното име. След това неизвестното лице поискало от жертвата да плати няколко хиляди долара, а в делото също се посочва, че и други гости, пребиваващи в тази стая, са били тайно заснети.
Управата на Хилтън е нарекла обвиненията притеснителни. " Много е важно нашите гости да бъдат сигурни и да се чувстват удобно ", казаха от компанията.

Хотелът " Hempton In " излезе с декларация, че сградата наскоро била реновирана и че нямало открита скрита камера, но че са готови да си сътрудничат с полицията.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР