Ако този кран има алкохол – има последствия. Ако няма

...
Ако този кран има алкохол – има последствия. Ако няма
Коментари Харесай

Ревизоро коментира акцията на митниците във „Винпром Карнобат” и разкри какво се случва в завода

Ако този кран има алкохол – има последствия. Ако няма алкохол, не е било нужно да се стига до там. Да бяха сложили от митницата един спиртомер, за да разберем за какво става въпрос. Това заяви депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров – Ревизоро по повод нелегалния спиртопровод, който бе открит от агенция „ Митници” във „ Винпром Карнобат”.

„ Говорим за една мощност, която работи и е отремонтирана, но не е уведомена митница. Покажете, че има алкохолно съдържание в тази вода, за да знаем. Те направиха едни кадри, убедиха ни, че нещо тече от този кран, но не казаха какво е то. Да бяха сложили от митницата един спиртомер, за да разберем за какво става въпрос”, каза още той пред bTV.

По думите му решението на съда е правилно - един ден е достатъчно, за да се извърши проверка. " 20 години нямаше комисия, такава, каквато имам честа в момента да ръководя ", каза той.

Според Димитров работещите във „ Винпром Карнобат” са направили много лоша услуга на собственика, като са скочили да бият митничарите. „ Не видях да бъдат спрени”, отбеляза депутатът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР