Ако сте на възраст между 20 и 30 години и

...
Ако сте на възраст между 20 и 30 години и
Коментари Харесай

Емблематична бургаска дискотека хлопна кепенците

Ако сте на възраст между 20 и 30 години и решите да излезете на клуб през зимата в Бургас, но да не слушате чалга, имате много малко възможни опции. Два пиано бара, таргетирани за друг тип посетители, караокето на Операта, което за съжаление в последните години промени концепцията си и се превърна в клуб на неосъществените музикални таланти, и само две типични сити дискотеки, които може да отидеш и да се забавляваш.

Една от тях обаче затвори врати – емблематичният клуб „ Феймъс” на ул. " Шейново " вече няма да работи като дискотека, съобщава Флагман.бг. Вътре ще се нанесе казино. Те вече са сключили договор със собственика на помещението Димитър Найденов.

Клуб „ Феймъс” отвори врати преди 3 години и половина след грандиозен ремонт, преобразил партера на сградата на СМК в Бургас. Личеше си, че там е вложена много сериозна сума. Шумоизолацията, например, бе от най-високо световно ниво. Въпреки че се намира в градска среда срещу дискотеката за този период нямаше никакви оплаквания. Дизайнерите бяха направили иновативен и изключително модерен проект, вдъхновен от най-известните клубове в Европа – с голяма сцена в центъра, изчистени цветове и стилна обстановка. В дискотеката гостуваха известни български и чужди изпълнители, организираха се конкурси и различни ивенти.
В клуб Феймъс гостуваха най-големите български звезди, в края на миналата година невероятно шоу направиха група Скандау

Постепенно обаче поп културата започна да отстъпва пред чалгата и интересът спадаше. Дискотеката се пълнеше само по празниците или при гостуването на голяма звезда. В същото време чалга клубовете се пръскат по шевовете всеки уикенд. В „ Астория”, която се намира в съседство на „ Феймъс”, например, винаги е пълно, което показва, че има живот в нощен Бургас, но през зимните месеци той е само в поп-фолк дискотеките.

Това доведе и до съвсем логичното изтегляне на клуб „ Феймъс” от зимния й обект на ул.”Шейново”. Дискотеката се завръща с гръм и трясък през лятото на „ Палм бийч”, когато нощният живот в Бургас се раздвижва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР