Австралийката Хелън Ричардс пострада от нападението на ромбичен питон, докато

...
Австралийката Хелън Ричардс пострада от нападението на ромбичен питон, докато
Коментари Харесай

Жена отиде до тоалетната и се случи нещо страшно...

Австралийката Хелън Ричардс пострада от нападението на ромбичен питон, докато използвала тоалетната, пише Дейли Мейл.

Инцидентът се е случил в дома на нейната снаха в Бризбейн, Куинсланд. Според Ричардс, тя усетила остри зъби по кожата си и решила, че е била ухапана от зелена жаба, но после се сетила, че това животно няма зъби.

" Скочих със смъкнати панталони, за да видя виновника, " обяснява тя. Оказало се, че е половин метров питон, който нахапал жената до кръв. В опит да се защити от змията, жената затворила капака на тоалетната, като я подпряла с две саксии с растения. Тогава Ричардс позвънила на местния ловец на змии Жасмин Зелени. Тя изнесла змията от къщата и я оставила да отиде до най-близкия поток.

" Екипът на ловците на змии работи от 25 години, но никога не сме чували, змия някога да е ухапвала човек по задните части, докато е бил в тоалетната, " обяснява Зелени.

Момичето настоятелно препоръчва на хората, които са изправени пред подобно изпитание, в никакъв случай да не я докосват и да не се опитват да пускат водата, защото по този начин тя отново ще бъде в канализацията. Зелени припомня, че ромбичният хитон не е отровен и на практика не е опасен за хората.

По-късно 59-годишната Ричардс се ваксинира срещу тетанус в местна болница, а снахата й е донесла джин-тоник, за да й помогне да се възстанови от шока и „ да се отърве от треперенето “.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР