Авиационно-космически форум - България дари 200 от нашите шлемове на

...
Авиационно-космически форум - България дари 200 от нашите шлемове на
Коментари Харесай

Авиационно-космическият форум дари защитни шлемове на лекари в Плевен

Авиационно-космически форум - България дари 200 от нашите шлемове на УМБАЛ " Д-р Георги Странски " в Плевен, където се лекуват пациенти с COVID-19. Това съобщиха от организацията на своята фейсбук страница.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6672
" Радостни сме да Ви съобщим, че Мариана Попова и Веселин Плачков станаха посланици на Авиационно-космически форум, България и нашата инициатива " Защитен шлем за всеки лекар " и предадоха предпазните шлемове на директора на болницата в Плевен доц. д-р Цветан Луканов и главната медицинска сестра Ивайла Петкова ", съобщиха от АКФ.

До момента оттам са дарели 700 шлема, а в производство са още 4 хиляди броя.

Най-голямото желание на АКФ е да предпази медиците, които са на първа линия в борбата с коронавирус. Кампанията е " Защитен шлем за всеки лекар ". Средства се набират на: IBAN: BG13 UBBS 8002 1088 4882 40; Получател: Авиационно-Космически Форум.

БАН доказа какво е в основата на усложненията от COVID-19



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6672  Бразилският президент за големия брой умряли от COVID-19 в страната му: И аз какво да направя? Бразилският президент за големия брой умряли от COVID-19 в страната му: И аз какво да направя?  Инфлацията в Германия се забавила в допълнение през април Инфлацията в Германия се забавила в допълнение през април  Гърция чака туристи през юли Гърция чака туристи през юли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР