104-та протестна вечер в София, предаде БНР. Бул Цар Освободител

...
104-та протестна вечер в София, предаде БНР. Бул Цар Освободител
Коментари Харесай

104-та протестна вечер приключи без инциденти

104-та протестна вечер в София, съобщи БНР. Бул " Цар Освободител " към този момент бе блокиран от протестиращите към 20 часа.

Исканията остават същите - стачкуващите упорстват за оставките на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Полицията организираше трафика по този начин, че колите да могат да преминат по обходен маршрут.
 Протестиращите мятаха яйца против МО, не харесват министъра и F-16
Протестиращите мятаха яйца против МО, не харесват министъра и F-16

За малко блокираха Орлов мост...

По-рано денем уредниците от тъй наречените " отровно трио " оповестиха, че са извънпарламентарните партии на среща, з а да се създаде механизъм за гаранция на честността на вота.

Като претекст за поканата от Триото показват всеобщите злоупотреби при изборния развой в интерес на ръководещата партия и бездействието на правораздавателните органи при корист с това конституционно право.

След като бъдат направени функциониращи механизми, които да попречат на изкривяването на изборните резултати, те ще бъдат оповестени обществено. Идеята е в секи български жител да може да се осведоми или да се включи в отбрана на свободните почтени избори у нас.
 Снимка 501577
Източник:

Във връзка със снощния, на който бяха хвърляни яйца по постройката на Министерството на защитата, военно-патриотични организации реагираха, че българските военни не заслужават да се поругава постройката.

Протестът мина умерено и без произшествия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР