103-годишната жителка на Швеция на име Рут Линеа Ингегард Ларсон

...
103-годишната жителка на Швеция на име Рут Линеа Ингегард Ларсон
Коментари Харесай

Жена на 103 години скочи с парашут и подобри световния рекорд (видео)

103-годишната жителка на Швеция на име Рут Линеа Ингегард Ларсон скочи с парашут и влезе в Книгата на върховете на Гинес.

По време на скока Ларсон слуша песента „ Try Your Wings “ („ Опитайте крилете си “) на шведския композитор Ласе Далквист. На земята дамата беше чакана от фамилията си.

Ларсон стартира да се занимава с парапланеризъм на 90-годишна възраст и се взема решение на първия си скок с парашут на 102.

Роден след края на Първата международна войник., Ларсон израства в провинция отвън Мьолби. Тя към момента живее там, покрай петте си деца, 19 внуци и към 30 правнуци.

Когато не лети в небето  не прекарва време със фамилията или приятелите си, или пък не взема решение кръстословици, опитната жена откривател култивира друга пристрастеност: да пее в локалния си хор. Гинес заяви, че тя е сложила и различен — всекидневен — връх предишния декември, ставайки една от най-възрастните дами, играли в миналото основна роля в обичайния шведски зимен мюзикъл Luciatåg.

Шведката счупи върха, подложен от Катрин Ходжис през 2019 година Жената скочи с парашут на 103 години и 129 дни. Възрастта на Ларсон по време на записа е 103 години и 259 дни.

„ Има нещо особено в това да си най-възрастният “, споделя дамата столетник.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР