101-годишния дядо Тодор възкръсва два пъти в рамките на една

...
101-годишния дядо Тодор възкръсва два пъти в рамките на една
Коментари Харесай

101-годишен дядо възкръсна 2 пъти за седмица

101-годишния дядо Тодор възкръсва два пъти в границите на една седмица, заяви Нова. Той дължи живота си на лекарите от " Александровска " болница, а те го назовават воин.

Неговият внук Иван Димитриев споделя, че дядо му е воин от Втората международна война. Определя го като доста мил и добър човек. Не е имал огромни болежки и заболявания. " Когато дойдохме тук той беше със спукана жлъчка. Отношението беше доста хуманно към него ", описа той.

Според проф. Атанас Йонков подобен пациент не се появява съвсем в никакъв случай. " В несъгласие с хирургията е да успеем да помогнем на човек на такава възраст. Дядото имаше гангрена и некроза на тъканите. Не е имал недоволства или болки в жлъчката, бил е деятелен.

Разговаряхме с околните преди да преминем към хирургия, тъй като опцията да преживее такава интервенция, беше дребна. Близките обаче бяха уверени, че той ще понесе такава интервенция. След контролните проучвания установихме, че е нужна интервенция. Състоянието му бързо се утежни, само че с мини инвазивни способи и отворена хирургия, извършихме интервенция на възпалението ", съобщи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР