101-годишна жена твърди, че тайната на щастливия живот е текилата.

...
101-годишна жена твърди, че тайната на щастливия живот е текилата.
Коментари Харесай

101-годишна жена казва, че ТЕКИЛАТА е тайната на дългия живот

101-годишна жена твърди, че тайната на щастливия живот е текилата. Мери Флип от Чандлър, Аризона, която е претърпяла Голямата меланхолия, няколко войни и е родила шест деца, има вяра, че да се отдадеш на мексиканския алкохол е сигурен метод да си осигуриш дълъг живот.

Жената е запазила и пламенното си възприятие за комизъм през годините, защото щерка ѝ я попитала: " Как се чувстваш? ", на което тя дала отговор: " С ръката си ".

На 18-годишна възраст Мери се реалокира в Мексико, където култивира афинитета си към текилата и живее като животновъд. 101-годишната жена разкрива, че е изгубила майка си и сестра си в ранна възраст и от този момент е сама.

Малко откакто се реалокира в Мексико, тя среща брачна половинка си. Когато е бременна с първото си дете, тя се връща в Чикаго, където сменя специалността си и става почитан художник, приет от Чикагското учебно заведение по изкуствата. Докато приказва с репортерите, Мери отпразнува рождения си ден със жанр, като се почерпи с обичаната си бира: Гинес.



Докато фамилията и приятелите ѝ танцуваха към нея, тя се пошегува: " О, ще се кача на масата. "

Можем умерено да кажем, че публично е най-готината баба в историята?

Изглежда мнозина подсигуряват, че алкохолът е балсам за дълъг живот.

Друга стара дама, сестра Рандон, която живее в Тулон, Франция, споделя, че нейният болногледач ѝ обезпечава чаша вино за всяка закуска и утринна литургия. Служителят в дома за възрастни хора на сестра Андре споделя: " Нейната чаша вино я поддържа и може би е тайната на нейното дългоденствие. Не знам - аз не предизвиквам хората да пият по чаша вино всеки ден! "

Като се има поради, че дамата е претърпяла две международни войни и пандемия, тя несъмнено може да се дефинира като специалист по оцеляването и има какво да научим от нея. Е, наподобява, че сестрата няма да понижи скоро темпото на пиянство на грог.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР