101-годишен мъж от италианския крайбрежен град Римини, роден по време

...
101-годишен мъж от италианския крайбрежен град Римини, роден по време
Коментари Харесай

101-годишен мъж, оцелял от испанския грип и двете световни войни, сега пребори и COVID-19

101-годишен мъж от италианския крайбрежен град Римини, роден по време на пика на испанския грип и израснал между кръвопролитията и ужаса на двете световни войни, сега се превърна в най-възрастния човек, успял да пребори новия коронавирус, съобщиха италианските медии.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2853
Пациентът, представян просто като г-н П., е бил приет преди седмица в местната болница в града, след като е дал положителна проба за COVID-19.

Здравен експерт: Заразата в Италия не е стигнала пика си

По всичко изглежда, че г-н П. Не е непознат за пандемиите, тъй като във времето, по което се ражда, в света върлува испанският грип, който отнема живота на приблизително 600 000 негови сънародници, но не и неговия.

Почти век по-късно той отново е в болницата, като този път пандемията е коронавирус. Още когато го приемат за лечение, лекарите не възлагат особено големи надежди за оцелее предвид изключително напредналата му възраст. За изумление на всички в болницата обаче г-н П. започва да се възстановява завидно бързо и в крайна сметка вирусът бива преборен.

Към днешна дата 101-годишният мъж е в дома си сред семейството и продължава да се наслаждава на старините си.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2853  Откраднаха револвери на Джеймс Бонд Откраднаха револвери на Джеймс Бонд  Новите пълномощия на английската полиция провокират публичен спор Новите пълномощия на английската полиция провокират публичен спор  Липсва медицински личен състав в болничното заведение в Елхово Липсва медицински личен състав в болничното заведение в Елхово
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР