1000 полицаи, 20 кучета, 10 коня и 2 водни оръдия

...
1000 полицаи, 20 кучета, 10 коня и 2 водни оръдия
Коментари Харесай

1000 полицаи, кучета, коне и водни оръдия ще пазят Ботев - Левски на Колежа

1000 служители на реда, 20 кучета, 10 коня и 2 водни оръдия ще пазят реда преди по време и след срещата сред Ботев и Левски, с която ще бъде открит новия стадион " Христо Ботев.

В 15:30 часа събитието стартира с концерт зад Южната естрада.
В 17:30 часа ще бъдат отворени вратите на стадиона.
" Искам да предупредя - ще има непоколебим пропускателен режим на два етапа- първо ще се ревизират хора със забрани за футболни мероприятия. Всички да си носят персоналните карти, а мололетните да имат попълнени заявления.
На втори стадий ще се ревизират билетите.

Няма да се позволяват хора с рискови предмети, бутилки, чадъри, дръжки на флагове над 1,5 м.
Феновете на Левски, които идват от София, ще бъдат посрещнати на 133 км. на автомагистрала Тракия. Тези, които идват от посока Бургас - на разклона за Войводиново и бъдат съпроводени с конвой в града. те ще паркират в сектора сред улиците Димитър Ризов и Цветан Лазаров.
Искам да кажа, че това е едно от най-модерните уреди и хората би трябвало да го пазят. Ще бъдем прецизни против тези, които замърсяват, рисуват със спрейове или лепят лепенки.
Съоръжението е в центъра на града - ще има затворени улици. За такива мачове ще използваме сериозен запас ". Това съобщи зам. шефът на Пловдивската полиция Радослав Начев.

След като бе построено това европейско оборудване, към този момент би трябвало да се промени и отношението на крайните последователи. Искам да уверя, че сме взели всички ограничения и да прикани почитателите на Ботев и Левски за положително отношение, с цел да не помрачим упования от толкоз дълго време празник.
Намалихме буферните зони, само че дано всички последователи да са спокойни. Взети са ограничения да могат умерено да се насладят на футболната среща ", добави шефът на пловдивската полиция Васил Костадинов.
" Призовавам хората, които ще участват на мача да дойдат без персоналните си коли. Заради концерта паркоместата са лимитирани. Улиците към стадиона не разрешават паркирането на толкоз доста коли. Нека хората да дойдат по- рано, с цел да могат да влезнат умерено. Тези, които са с пропуски за коли от футболния клуб и община Пловдив ще могат да влезнат по бул. Източен от страната на бул. Христо Ботев ", добави шефът на Охранителна полиция комисар Костадин Костов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР