1000 лв. платих за процедура по удължаване на лицето. Тя

...
1000 лв. платих за процедура по удължаване на лицето. Тя
Коментари Харесай

Българското Барби си удължи лицето с инжекции за 1000 лева

 " 1000 лева платих за процедура по удължение на лицето. Тя съставлява три инжекции с хиалуронова киселина, която е по-твърда от онази, която слагам в устните си. “

Това показа българското Барби Андреа Иванова. Навръх Димитровден притежателката на най-големите устни в света отпразнува своя рожден ден. Както бургаското прелъщение показа, най-щастливият за нея ден през годината е комбиниран с козметичната процедура.

" Тъй като няма по какъв начин от първия път да има забележима разлика, би трябвало да мине малко време и след два месеца да се явя на втора процедура с хиалуронова киселина. Това може да се повтаря досега, в който съм задоволена от резултата “, допълни русокосата хала, която в последните месеци разнообразява с визията на косата си и все по-често се появява в обществените мрежи със синя багра.

До няколко дни Андреа ще се подложи и на нова, 26-а поредна намеса за увеличаване на устните. Този път тя ще бъде безвъзмездна, защото от клиниката по естетична хирургия и вършат подарък поради честите визити и подлагане на процедури.

" Иначе рождения ден го изкарах с другари в апартамент чартърен, за който платих 130 лева за две вечери. Получих златна гривна, колие, книга и халат като дарове. Много хубаво си изкарахме “, сподели още пред " България Днес “ Андреа Иванова, която към момента обмисля дали да налее по 1200 кубика силикон във всяка от гърдите си, откакто към този момент ги тунингова с по 600.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР