1000 лв. парична награда обяви кюстендилец, след като заляха автомобила

...
1000 лв. парична награда обяви кюстендилец, след като заляха автомобила
Коментари Харесай

Кюстендилецът Георги откри колата си залята с киселина! Обещава 1 000 лева награда за...

1000 лева парична премия разгласи кюстендилец, откакто заляха автомобила му с киселина. Потърпевшият Георги Костадинов популяризира и зов в обществените мрежи.

„ Моля, за подпомагане! Ако някой има някаква информация или е забелязал нещо да се свърже с мен! Давам парична премия от 1000 лева за достоверна информация! “, показва Костадинов.

По негови думи незаконното действие е станало след 22:30 часа в понеделник. Едва на сутринта, ставайки за работа, видял лекият си автомобил БМВ обезобразен, написа " Монитор ".



„ Колата беше паркирана в кв. „ Бузлуджа “, сред 98 и 99 блок. Нямам престава кой е причинителят и за какво го е направил. От полицията споделиха, че ще прегледат и камерите в региона “, разяснява Георги.

Това е следващ вандалски акт в региона. Предният път кюстендилка осъмна с напълно надраскан автомобил, а причинителят на действието към момента не е открит. „ Представете си, с цел да се пребоядиса една кола какъв брой пари би трябвало да даде човек. Да не приказваме за нервите “, разясниха живеещи в региона на квартал „ Бузлуджа “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР