1000 лева за победата над милиардерския син Рашид Беласа. Толкова

...
1000 лева за победата над милиардерския син Рашид Беласа. Толкова
Коментари Харесай

Трайчо Боксьора взел 1000 лева за боя на милиардерския син

1000 лв. за успеха над милиардерския наследник Рашид Беласа. Толкова е хонорарът, който Трайчо Георгиев, известен и като Трайчо Боксьора, дочака в дните преди Коледа за триумфа си на церемония вечерта в Саудитска Арабия през август.

За Георгиев обаче не парите, а фамилията е най-важно на света. Навръх светлия празник той посрещна екип на bTV в дома си - стая от 18 квадрата в столичния квартал " Люлин ".

Непобеден на професионалния кръг с две победи от два мача, един величествен триумф през август в Джена против наследник на милиардер в подгряващ мач преди супершоуто Джошуа – Усик и не по-малко зрелищен успех преди седмица в София над служителя на основна дирекция " Жандармения " към Министерство на вътрешните работи Димитър Димитров. Това е визитката за годината на Трайчо Георгиев – кариера на суперзвезда и в това време всекидневие в 18 квадрата панелен апартамент в " Люлин ".

Въпреки че мечтае за още огромни боксови победи, първата цел на пред Трайчо е добруването на чудесното му семейство. Той работи в строителството. Жена му също се труди, а двамата се грижат за двете си прелестни дъщерички.

Трайчо има към този момент последваща цел. Мечтае да провокира на кръга легендата Серафим Тодоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР