1000 души мигранти се опитват да минат през България дневно,

...
1000 души мигранти се опитват да минат през България дневно,
Коментари Харесай

Профeсор Чуков: Всички, които смятат, че Путин ще спре до Украйна, дълбоко се лъжат

1000 души мигранти се пробват да минат през България на ден, сподели той

" България стана главният път за трафик на мигранти. Турското държавно управление се пробва всеки ден да върне в Сирия сред 1000-1500 души. Много от тях не чакат да бъдат върнати, а потеглят към Европа - това са най-малко 1000 души, които се пробват да минат през България на ден. Българската права се оказва най-скъпата, върви сред 3 и 7 000 евро ", заяви арабистът проф. Владимир Чуков в ефира на .

Според него гърците се оправят доста по-добре с мигрантския поток, защото са приели пакет от законодателни ограничения, само че и за отделили запас за заплати на органите на реда. По думите му сходни ограничения у нас са обсъждани само в телевизионните студиа.

Проф. Чуков разяснява и информацията, че Русия разполага с ирански дронове.

" Това са две доста сходни страни. Путин доста постоянно се въздейства от това, което става в Иран - те му демонстрираха къде би трябвало да се разпространят пипалата на империята ", разясни той, като добави, че " всички, които считат, че Путин ще спре до Украйна, надълбоко се лъжат ", разяснява той.

По отношение на протестите, които се организират в Иран по отношение на носенето на хиджаб, Чуков цитира данни, съгласно които в 30 от 31 ирански провинции към този момент има протести.

" През 90-те години доста от анализаторите твърдяха, че ориста на Русия и Иран би трябвало да бъде като тази на Югославия - да се разпаднат ", констатира той.

Арабистът акцентира, че има " център, който дирижира демонстрациите в Техеран ".

" Рамазан Кадиров е цялостен новобранец, никой не го смята за представител на чеченците ", счита той.

Проф. Чуков заключи и каква е повода на антибългарската изразителност в Северна Македония.

" Това е една неистина, основана от руско-сръбски кръгове, заинтригувани да ни показват като нисша раса. Те ни хвърлят петното на волжките българи. Това са част от рисковете за българската национална сигурност, които идват тъкмо от тези субекти на съветската федерация в Татарстан ", заключи той.

 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР