100 семейства от бл. 275 в столичния кв. Обеля живеят

...
100 семейства от бл. 275 в столичния кв. Обеля живеят
Коментари Харесай

Ще ви запаля: 100 семейства от Обеля се молят да се спасят от съсед

100 фамилии от бл. 275 в столичния кв. " Обеля " живеят в призрачен боязън от безчинствата на собствен комшия. Заради това го назовават " блока на страха ", предава  Нова телевизия.

Мъжът пали асансьорите - единият е изгорен, в другият е открит бутилка с бензин, заплашва съседите с безобразни думи като " Ще ви избия всички ", " Ще ви запаля ", " Живи няма да ви оставя ". Той драска колите на паркинга, както и вратите на жилищата. Мъжете в блока се сменят на денонощни наряди близо месец.

При всяко безредие пострадалите викат полиция - адресът е добре прочут и за униформените, и за пожарната. Полицаите го обискират, споделят, че е рисков за себе си и за близките, само че допълват, че няма механизъм, по който да продължат.

Според юрист Георги Радков неналичието на резултат от жалбите обезкуражава хората, а агресорът се окуражава. Прокурор би трябвало да инициира произвеждане, с цел да се изследва менталното положение на мъжа.

Жителите на " блока на страха " се молят да си спасят живота. " Безпомощни сме, ще има крайни обстановки ", споделят те.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР