100 полицаи от Пловдив видяха как се шофира безопасно в

...
100 полицаи от Пловдив видяха как се шофира безопасно в
Коментари Харесай

Рали шампионът Илия Царски: Много хора не знаят как да седят в колата и как да държат волана

100 служители на реда от Пловдив видяха по какъв начин се кара безвредно в рискови условия и рискови обстановки. Показаха им го многократният първенец по автомобилизъм Илия Царски и неговият екип.

" Съветите, които им дадохме, ще им бъдат потребни и в всекидневието. За мен и моя екип е огромна горделивост да предадем знанията си на пазителите на реда. Полицаите имат единствено една шофьорска брошура - извънредно незадоволително, когато им се наложи по-екстремно да се придвижат. Идеята на този семинар беше полицейските чиновници да надградят шофьорските си умения. Бързо се приспособиха. Имаше и дами, те много забавно слушаха нашите лекции ", разказа Илия Царски в предаването " Денят ON AIR ".

Използвали са пистата в Калояново за практическите образования. Оказва се, че колите на служителите на реда са добре готови и са се държали добре на пътя.

Автопаркът, с който служителите на реда разполагат, е много добър, посочи Царски пред Bulgaria ON AIR.

Много от хората не знаят каква стойка да заемат на седалката и по какъв начин да държат кормилото. Воланът би трябвало да се държи с две ръце непрекъснато, обърна внимание автомобилният играч.

" Дадохме доста положително начало и ще имаме почитатели. Имаме питане от цяла България. В бъдеще и останалите автомобилни водачи, които имат умения и рутина, могат да бъдат потребни на всеки човек да усъвършенства шофьорските си умения. Трябва да има уреди, на които да се организират сходни образования ", сподели още Царски.

Гостът показа, че го боли сърцето от протичащото се по пътищата с младежите. 

" Някои от тези тежки произшествия приключват трагично. Не може младеж без нужния опит и който не познава добре автомобила, той е оръжие и може да те нарани. Трябва да притежаваш надзор над автомобила във всеки един миг. В другите страни има школи с автомобилни водачи ", акцентира Царски.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР