100 пловдивчани искат свобода за лекаря, застрелял Плъха ВИДЕО Все

...
100 пловдивчани искат свобода за лекаря, застрелял Плъха ВИДЕО Все
Коментари Харесай

Съпругата на арестувания лекар: Не ни пускат вкъщи ВИДЕО

100 пловдивчани желаят независимост за лекаря, прострелял Плъха ВИДЕО

Все още не мога да преживея шока от това, което се случи. Това съобщи пред Марица.бг Жулиета Димитрова, брачна половинка на арестувания за убийството на крадеца Жоро

Джевизов доктор Иван Димитров. Жената през днешния ден пристигна на митинга, проведен пред Второ районно ръководство на полицията в поддръжка на брачна половинка й. На мястото се събраха близо 200 души, които скандираха „ Свобода! Свобода! “.

Откакто се случи това, апартаментът ни е запечатан, не можем да влезем даже да си вземем персонални движимости. С децата сме се подслонили при родителите ми, сподели Жулиета. Все още тя не е съумяла да се види със арестувания си брачен партньор, който е в ареста.

Жената отхвърли да разяснява случая от нощта против петък, като изясни, че по случая се води следствие. Тя изрече своята признателност на всички хора, пристигнали на митинга да поддържат мъжа й. 

Видях какъв брой хора са пристигнали. Всички съседи, които срещнах, ме прегърнаха и ми демонстрираха съпричастност име поддържаха, сподели през сълзи Жулиета Димитрова.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР