100 перуки пази в гардероба си Катя от легендарния дует

...
100 перуки пази в гардероба си Катя от легендарния дует
Коментари Харесай

„Ритон“ ваят тела с аграрен фитнес

100 перуки пази в дрешника си Катя от именития дует " Ритон ". Половинка та ѝ Здравко пък е почитател на инструментите и разполага с същинска сбирка от всевъзможни джаджи. Включително къртач за асфалт. Тези свои ползи и занимания споделят самите те пред в. " България през днешния ден " за нова графа, която ще споделя за заниманията на известните българи, които не са доста познати на необятната аудитория.

Когато не приготвят нови части, двамата реализатори постоянно намират какво да свършат из къщата и двора си, които – знайно е, се намира във вилната зона на столичния квартал Банкя. През тези мразовити и заснежени дни да вземем за пример Здравко " яхва " снегорин и разчиства пътеките от натрупалия сняг. " Кефя се, като шетам снега ", споделя артистът. И споделя за необикновените си за една звезда от неговия сан занимания. Оказва се, че мъжката половинка в дуета е техничар и релаксира, като... коси тревата и майстори всякакви неща из къщата! За задачата Здравко къта прибрани и прилежно подредени в особено помещение принадлежности. Само косачките за трева са три, без да включваме включително тримерите, а храсторезите, дърворезачките и ножиците за подрязване са над десетина по тип и размер.

" Всяка активност по косенето и подстригването на растенията изисква друг инструмент, въпреки че има и такива, които употребявам доста рядко ", признава артистът.

Като същински занаятчия Здравеца, както го назовават приятелите, има уязвимост към всякаква техника. " Имам куп бормашини, шлайфове, банциг, няколко типа винтоверти, циркуляр, мотокултиватор, изцяло съоръжение за боядисване, даже професионален компресор и къртач за асфалт ", споделя артистът.

Последните две машини не са употребявани, само че е значимо да са в наличност, в случай че потрябват на неуморния Здравко. " Случих на мъж, и то какъв! ", не може да го нахвали Катя: " Наскоро да вземем за пример се счупи накрайникът на прахосмукачката и Здравко незабавно го поправи! Няма нещо, което да не може да ремонтира или да направи по къщата – от мебелите, всевъзможни джаджи, та даже зидаро-мазачески работи " - радва се певицата.

Текущите поправки въпреки всичко ги вършат двамата и никак не обичат да се доверяват на наемни служащи. " Няма читави майстори! Затова рядко ги викаме единствено в случай че става дума за нещо огромно, което не можем да свършим сами. Отгоре на всичко би трябвало и дълго да се чака, тъй като всички са заети " - споделят артистите и си напомнят случай, при който чакали майсторите 45 дни, а откакто пристигнали, Здравко и Катя не останали удовлетворени от работата им.

" На третия ден унищожиха всичко, аз го оправях след тях, само че – неволята учи. Дребните поддръжки по никакъв начин не ме затрудняват. Ако би трябвало да очаквам занаятчия да ни рестартира термопомпата за отопление, ще умрем от мраз, а да ми оправят тревата – всичко ще буреняса, басейнът пък ще жабяса ", безапелационен е Здравко.

И всичко това не е, тъй като звездната двойка е капризна, капризна или претенциозна. Просто са перфекционисти освен в музиката и шлагерите, които коват към този момент 45 години, а във всичко, с което се захващат.

Другата огромна пристрастеност на естрадните митове е градината им. Работят в нея неуморно, като съчетават приятното с потребното. " Не блъскаме във фитнес, само че непрестанно поддържаме форма с помощта на градината. Наричам го " поземлен фитнес "! Защото е метод да се движим, другояче ще се заседим и улежим. Във фитнеса у дома употребяваме единствено пътеката, само че рядко. Изобщо фитнесът ни съставлява склад от прашасали уреди, въпреки че всичко е инсталирано, тествано и употребено... по един път! Защото за мен фитнесът е цялостен обред - да си вземеш спортния екип, да отидеш в зала при инструктор... А у дома е скучно самичък да блъскаш с уредите. Затова пък при едно поддържане на двора правиш най-малко 300 клякания, а и ти доставя неимоверно наслаждение ", споделя певицата с тип на студентка. И разяснява: " Да посадиш, да отгледаш едно растение, да го видиш пораснало, цъфтящо – това е същинското задоволство и приятност. Затова даже най-елементарният ремонт или подрязване доставят наслада. "

Когато фамилията е заето с многочислените си турнета, концерти и участия, въпреки всичко се постанова да наема компании за генерално поддържане на приказната градина, напълно проектирана и сътворена още от нанасянето им преди 13 години от Катя. Но и градинарите се сортират: " Като му кажа да почисти юките, а той ме пита на кое крещя юка, напряко се сбогуваме ". В аспекта на перфекционизма работата при най-известния ни дует по никакъв начин не е лесна, тъй като и двамата държат всичко да е идеално.

Здравко се майтапи, че имат непрестанно двама служащи по цялостната поддръжка на дома и градината на смени: " Аз и Катя ". Като същинска британска лейди Катя е поела по-леката, изобретателна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството. Тя се грижи за цялостното оформление и самия ландшафт на двора, както и за това къде какви растения да се засадят. Другата приятна задача на нежната половинка на дуета е вътрешният дизайн и обзавеждане на къщата, в която всичко е неповторимо и поръчково по нейна концепция. Същото важи за облеклата и стайлинга ѝ...

Голяма уязвимост на надарената певица не са толкоз тоалетите, колкото аксесоарите към тях.

" Имам близо 100 перуки, над 50 диадеми, 30-ина шапки... Много от нещата не ги нося, прибрани са по кутии и чекмеджета ", издава Катя. Що се отнася до обувките, няма табиет да пази цели щендери с тях, тъй като модата им минава. Затова пък има най-малко 100 чифта най-различни очила. А бижутата си сортира съгласно театралните тоалети и прическите. Предпочита среброто и не обича да носи злато. Има и свое обичано украшение – правено по поръчка преди 30-ина години сребърно колие с цирконий и същите обеци в комплект към него, които не смъква в всекидневието.

КРЕАТИВНИТЕ НОВАТОРИ

Никой не може да отхвърли, че ритонците са " първопроходци " в доста връзки – както в музиката и на сцената, по този начин и в бликащите една след друга хрумвания в живота - от рекламните им картонени фигури в човешки растеж за 25-ата годишнина на сцената, та до невероятните цветни винилови плочи с последните им албуми – всеки в друг цвят.

45 ГОДИНИ НЕ СТИГАТ

Катя и Здравко се заричат уместно да споделят с публиката празника от 45-ата годишнина от появяването си на музикалната сцена.

Песните за обичайния им огромен концерт в НДК са съвсем подготвени, а датите за предхождащото го национално турне към този момент се резервират. Всички дати към този момент пазят в загадка от поверие „ да не им мине локдаун път”.

СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Двамата " ритонци " садят освен цветя, само че и потребни храни в градината си. Като да вземем за пример боба мунг, който Катя е отгледала сама като суперхрана. " По време на покълването витамините и минералите се усилват неведнъж. Освен всичко е и доста вкусно. Идеална добавка за салати, задушени манджички, смутита и доста други”, поучава певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР