100 кила движи с мистериозна руса красавица, узна HotArena. Папараците

...
100 кила движи с мистериозна руса красавица, узна HotArena. Папараците
Коментари Харесай

100 кила с ново гадже! Забърса руса красавица

100 кила движи с мистериозна руса хубавица, разбра HotArena.

Папараците на „ България Днес “ уловиха мургавия реализатор с дама, в чиято компания той се насочи към родния си морски град. Дали дамата от направените фотоси е новата му тръпка – към момента не е ясно. Мнозина обаче подозират, че Килата е влюбен до ушите, за което свидетелства и новата му ария „ Няма такава жена “. Парчето се трансформира в цялостен шлагер за негативно време и към този момент има към 4 милиона гледания за по-малко от месец в най-голямата мрежа за шерване на музикални видеа.

В лириките липсват присъщите за рапа цинизми, които от време на време варненецът използва с лекост. Този път Янакиев е заложил на сантиментално и мъчително признание на влюбен мъж към своята муза: „ За моето момиче нямам думи, за моето момиче нямам суми. Думите при нас са непотребни “.

На папарашките фрагменти се вижда, че двамата са хванати на разположение и влизат в бензиностанция, където Килата заплати горивото си. Изглеждат радостни и щастливи, а неговата спътница несъмнено го гледа с мокър взор в автомобила.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР