100 дни война в Европа. През последните 24 часа украинските

...
100 дни война в Европа. През последните 24 часа украинските
Коментари Харесай

100 дни война в Украйна: Руските войски трудно превземат Северодонецк, Зеленски иска още оръжия

100 дни война в Европа. През последните 24 часа украинските сили са постигнали най-малък триумф при яростния отпор за основния промишлен град Северодонецк и прогрес в контраофанзивата си в окупирания южен район Херсон.

Във Вашингтон генералният секретар на НАТО предизвести, че Западът би трябвало да се готви за продължителна война „ до безсилие “.

В същото време Съединените щати прибавиха към „ черния си лист “ нови 71 съветски и беларуски компании, измежду които авиоконструктори, корабостроителници и проучвателен институти.

Така въпросните структури няма да могат да търгуват с американски технологии. Разширен е и описът с лични наказания с нови представители на съветския хайлайф, доближени до Путин.

Междувременно американското военно кибер-командване удостовери, че е провело серия хакерски офанзиви в поддръжка на Украйна.

„ Благодарни сме за помощта, която към този момент получихме, само че доставките на оръжия би трябвало да се усилят. Защото точно на бойното поле в Украйна се взема решение дали свободата в Европа ще бъде непокътната за всички без изключение “, съобщи Володимир Зеленски в послание към Братиславския конгрес в словашката столица.

Подчертавайки желанието на Украйна да се причисли към Европейския съюз, Зеленски съобщи, че един от претекстовете за " обединяването " на украинския народ по време на войната е вярата за участие в Европейски Съюз.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР