100 % българско свинско месо, отгледано и заклано в Испания

...
100 % българско свинско месо, отгледано и заклано в Испания
Коментари Харесай

Ти да видиш: българско месо с испански произход

100 % българско свинско месо, отгледано и заклано в Испания може да се купи от огромните вериги у нас. В този парадокс ни твърди етикет на свинки бузи, който се върти във фейсбук и събира неразбиране и мнения.
Месото се популяризира като артикул от Българска плантация със 100% обезпечен български генезис. Малко по-надолу в етикета обаче е маркирано „ отгледано и заклано в Испания ”. Месото е създадено на 08.12.18 и би трябвало да се употребява преди 10.12. 18. Ако нищо не сте разбрали, не сте единствено вие. Български свине ли отглеждат в Испания, със самолети ли доставят месото, питат се консуматори в мрежата под фотографията на етикета.
След като купуваме смилянски фасул, създаден в Китай, за какво не и българско свинско с испански генезис, майтапят се още потребителите.
Изводът е: гледайте деликатно какво купувате и най-много пазарувайте в локални кланици и магазини, за които сте сигурни от къде идва стоката им. Така няма да се чудите по какъв начин българско месо е създадено в Испания, а на всичкото от горната страна и произходът му обезпечено е роден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР