100% българско агнешко месо ще предложи Lidl за празниците. Веригата

...
100% българско агнешко месо ще предложи Lidl за празниците. Веригата
Коментари Харесай

100% българско агнешко месо за Великден в Lidl | 250 тона агнешко месо от 8 региона в страната ще предложи веригата за предстоящите празници

100% българско агнешко месо ще предложи Lidl за празниците. Веригата ще обезпечи близо 250 тона родно агнешко месо, с което клиентите да приготвят празничната си софра. От родни производители са и козунаците за Великден, както и свежите зеленчуци за салата.

Агнешкото месо във веригата ще бъде от общо 8 района в страната – Русе, Сливен, Кърджали, Пловдив, Силистра, Търговище, Шумен и Разград. По традиция в Lidl, то е със документ за качество от международния водач в контрола на питателните артикули SGS, като по едно и също време с това е опаковано в предпазена атмосфера, което още един път подсигурява неговата прохлада. За по-голямо улеснение се предлага и в практична фамилна разфасовка.

„ За следващ път засвидетелстваме своята поддръжка към българските производители, като предлагаме агнешко месо напълно от родни производители. В предизвикателни времена като днешните това е изключително значимо за тях. В Lidl клиентите още веднъж ще открият всичко належащо за идните празници, с присъщото за нас обезпечено качество на добра цена – от агнешко месо и козунаци до богат избор от други празнични оферти “, разяснява Боян Георгиев, шеф „ Стоково доставяне “, Лидл България.
Българско произвеждане са и козунаците, които веригата ще предложи. Разнообразието тук също е огромно – по типичен предписания за феновете на обичайните усети, със стафиди, орехов заряд и какаови късчета за експериментаторите, от „ Фурната на Lidl ” или пакетирани от личната марка „ Родна стряха “ и даже такива без консерванти.

Яйцата за Великден още веднъж ще бъдат основно от български ферми от регионите на Добрич, Горна Оряховица и Сливен. Клиентите ще открият такива с високо наличие на селен, а за облекчение на по-заетите домакини Lidl ще предложи и боядисани яйца. За всички, които ще спазят традицията и държат на българското, веригата предлага и българска багра за яйца.

Финален щрих на празничната софра слага свежата великденска салата, където Lidl още веднъж се доверява на родните производители. Свежите сезонни зеленчуци, измежду които салати, краставици, свеж лук, магданоз, свеж чесън, са подбрани от регионите на Пловдив и Сандански.

Традиционните български усети се допълват и от определени артикули „ Родна стряха “, които ще бъдат на специфични празнични цени и които още един път демонстрират поддръжката на Lidl към българските производители. Клиентите могат да прибавят към менюто обичайни месни и млечни специалитети, кори за баница и за първи път под марката „ Родна стряха “ – ракия от с. Славянци.

Повече информация за настоящите предложения може да откриете в онлайн брошурата на, както и в приложението Lidl Plus.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР